Prijsvoordeel door verlaagd btw-tarief!

Als compensatie voor de gevolgen van de coronacrisis verlaagt de Belgische regering de btw van 21% naar 6% op de constructiewaarde voor nieuwbouwwoningen- en appartementen als het gaat om de heropbouw van een afgebroken pand. Goed nieuws, want dat prijsvoordeel vertaalt zich ook naar potentiële kopers! Wist je dat CityLoft in aanmerking komt voor deze aantrekkelijke maatregel? Lees hier of ook jij kunt meegenieten!
Lees meer

Bekijk CityLoft vanuit de lucht

De werken aan de ruwbouw in Hasselt zijn afgerond. In het eerste deel van 2021 kunnen de eerste bewoners dan ook hun intrek nemen in hun eigen CityLoft. Bekijk hier alvast enkele dronebeelden CityLoft van Hasselt.
Lees meer

Interview met architecten van CityLoft

Dat we in Vlaanderen anders moeten gaan bouwen en wonen, is een open deur intrappen. Wordt 2020 het jaar van de ommekeer? Hoe de architectuur van morgen anders kan, toont het Hasseltse architectenbureau UAU collectiv.
Lees meer

CityLoft wint architectuurprijs

Bis, bouw- en inspiratiesalon gaat sinds 2009 jaarlijks op zoek naar interessante architectuurprojecten rond een actueel en duurzaam thema. Dit jaar is dat ‘sharing’. Delen dus, in de brede zin van het woord: cohousing, kangoeroewonen, ruimtes met verschillende doelen op verschillende tijdstippen en andere collectieve (woon)vormen. CityLoft werd door een vierkoppige jury verkozen tot een van de winnaars.
Lees meer

Fact check: is investeren in vastgoed ├ęcht slimmer dan sparen?

Verzamelen jouw spaarcenten ook nog steeds stof op een spaarboekje dat amper iets opbrengt? Je zou beter overschakelen naar een ‘betonnen’ spaarrekening door je spaargeld te investeren in vastgoed. Nog niet overtuigd? Na het lezen van deze 3 redenen vast wel!
Lees meer

Checklist: zo herken je een goede investering in vastgoed

Geld brengt niets op als het op je spaarboekje staat. Wil je het wel beleggen, maar weet je niet goed hoe? Dankzij deze checklist vind je een slimme investering waarmee je de bal – of je spaargeld – niet kan misslaan.
Lees meer

5 voordelen van wonen in CityLoft Hasselt

CityLoft Hasselt wordt jouw nieuwe thuis, alleen weet je het misschien zelf nog niet. Totdat je dit artikel hebt gelezen, tenminste!
Lees meer

5 tips voor een stressvrije verhuis

Yes, je hebt je droomloft gevonden! Maar nu begint de échte stress pas: verhuizen. Met deze slimme tips en tricks wordt jouw verhuis een fluitje van een cent. Inpakken en wegwezen … naar je CityLoft!
Lees meer

Daarom is compact wonen de toekomst

Less is echt wel more. Compact wonen betekent niet meteen minder ruimte, en dit is waarom!
Lees meer

Daarom is investeren in CityLoft een slim idee

Investeren in vastgoed is zeker niet weggelegd voor de happy few. Zelfs met een beperkt budget kan je beleggen, en dan is CityLoft natuurlijk een slimme eerste keuze. Dit is waarom!
Lees meer